ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Richard Herrey: Man är lite skärrad

ANNONS:
Läs mer

Schlagerlegendaren Richard Herrey bor alldeles i närheten av huset som krossades av tåget.

I natt var han en av de första att bevittna kraschen.

– Man är lite skärrad att ett tåg kan hoppa så långt ut och in i ett bostadshus, säger han.

Richard Herrey bor några hundra meter från huset som tåget kraschade in i. Han och hustrun Marie Herrey hörde en väldig smäll. Richard Herrey gav sig sedan ut för att undersöka vad som hade hänt, och blev en av de första att anlända till olycksplatsen.

"Skakar litegrann"

För Expressen berättar han att han blev chockad när han hörde den plötsliga kraschen:

– Jag skakar litegrann, säger Herrey och fortsätter:

– Det var några nyfikna som hade kommit ut ur huset bredvid. Polisen var här, brandkåren var här och helikoptern hade precis landat. Man är lite skärrad att ett tåg kan hoppa så långt ut och in i ett bostadshus, säger Richard Herrey.

Ytterligare en av grannarna i området, 79-årige Tommy Strömberg, är tagen av kraschen. Men samtidigt är han skeptisk till att tåget får köra hela vägen in i bostadsområdet:

– Det är fel att tåget ska köra in så här i ett samhälle. Tåg kan ju inte stanna hursomhelst, och det finns exempel på liknande olyckor som har inträffat tidigare. Bland annat skedde en liknande olycka i Solsidan för ett antal år sedan, säger han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: