ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rederiet-stjärna fick fängelse

ANNONS:
Tidigare artiklar
En känd och respekterad skådespelare, som bland annat medverkat i tv-succén Rederiet, dömdes på onsdagen av Norrtälje tingsrätt till fyra månaders fängelse för misshandel och sexuellt ofredande.
Han ska också betala 65 000 kronor i skadestånd.
Skådespelaren åtalades i höstas misstänkt för sexuellt ofredande av fem småflickor. Vid slutpläderingen före jul yrkade kammaråklagare Ewa Tvengström på att han skulle dömas till fängelse. Själv bedyrade skådespelaren sin oskuld och menade att han måste ha ägnat sig åt repetitioner eller umgåtts med sin familj när övergreppen skedde. Misstänks för flera brott Misstankarna mot "Rederiet"-stjärnan gällde brott vid tre tillfällen. I maj 2002 lurades två tolvåriga flickor att ta av sig kläderna eftersom det enligt gärningsmannen skett ett giftutsläpp. Vid ett annat tillfälle antastades två flickor som gått ut för att plocka blommor, och en tredje gång stoppades en flicka på cykel. Hon fick veta att en tankbil vält och att en läkare väntade i skogen för att undersöka henne. Tillvägagångssättet var snarlikt vid alla tillfällena.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: