ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Mannen fick svåra skador efter att ha blivit attackerad av sin sambo.
Mannen fick svåra skador efter att ha blivit attackerad av sin sambo.

Pryglade sin man med ett hundben

ANNONS:
Den 35-åriga kvinnan blev galen av svartsjuka och attack-erade sambon i sovrummet.
Hon satte knäet i hans bröstkorg och pryglade honom blodig med ett hundben.
Efter överfallet lyckades mannen fly ut från bostaden naken.
Den 35-åriga kvinnan, som bor i Kumla, åtalas nu misstänkt för grov misshandel och misshandel efter attacken mot den 53-år-ige sambon. Kvinnan och hennes sambo hade haft en liten fest i den gemensamma bostaden. Vid ettiden gick gästerna hem och paret blev ensamt. Mannen berättar i polisförhör att de hade ätit tillsammans på kvällen och skulle gå och lägga sig. Då – plötsligt – blev han anklagad för att ha tittat för mycket på en av gästerna, en kvinna.

Sambon blev rasande

När han nekade, blev hans sambo rasande. Enligt mannen skrek hon: – Det gjorde du visst det. Hon beväpnade sig med ett avkapat hundben och gick till våldsam attack mot mannen, som satt naken på sängkanten. Hon tryckte ner honom med våldsam kraft och satte ett knä i hans bröstkorg. Sedan började hon prygla honom blodig med hundbenet. Mannen säger i polisförhör att han inte hade en chans att försvara sig: – Jag bad henne sluta. Men hon är tung och väldigt stark efter att ha arbetat med hästar i 15 år. Jag försökte slå mot henne, men hon var för stark. Jag försökte också smita ut men då stängde hon dörren och ställde sig framför mig. Enligt mannen var slagen kraftiga och pågick i flera timmar. Han blödde ymnigt. När hundbenet, som var av torkad djurhud, plötsligt gled ur hemmafruns händer, kastade sig sambon ut från rummet. 35-åringen använde ett hundben när han pryglade sin sambo.

Djupa jack i huvudet

Naken – med blodet rinnande – tog han sig ut på gatan och hem till en kamrat, där han fick skydd. Mannen hade flera djupa jack i huvudet efter misshandeln. – Det var det värsta jag sett, blod överallt, har kamraten berättat i polisförhör. Mannen hade också svåra smärtor i bröstkorgen när ambulansen kom för att hämta upp honom. Enligt grannar som polisen talat med var det ett våldsamt liv i bostaden den aktuella natten mellan 19 och 20 juli. Kammaråklagare Magnus Oscarsson i Örebro anser att kvinnan visat särskild råhet och hänsynslöshet vid misshandeln. Kvinnan säger i polisförhör att hon bara har ett svagt minne av att hon misshandlat sambon och hon förnekar att den varit grov. Expressen har förgäves sökt den misstänkta kvinnan och den misshandlade mannen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: