ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Carl Philip har fått ett designpris. Foto: Stefan Söderström
Carl Philip har fått ett designpris. Foto: Stefan Söderström

Prins Carl Philip får designpris

ANNONS:
Prins Carl-Philip prisas för sin design. Prinsens fyr vann tävlingen om ny logotypen för Martha's Vineyard Museum i Massachusetts.
- Jag blev mycket glad och stolt över priset, säger han.
Prinsen lämnade in sitt bidrag under pseudonym när tävlingen om bästa designförslag för museet utlystes på designskolan Rhode Island School of Design i USA där han gick våren 2007.
- Mitt stora intresse för design har fördjupats under studietiden vid Rhode Island School of Design. När jag dessutom fick den här fina utmärkelsen för mitt förslag på grafiskt utseende för Martha's Vineyard Museum, så känner jag ytterligare inspiration att fortsätta arbeta inom det kreativa området, säger Prins Carl Philip i ett pressmeddelande.

"Kändes naturligt"

Prinsen får nu, efter sina avslutade studier, i uppdrag av museet att utveckla ett designprogram som numera används av museet för marknadsföring och information.
- Jag valde att använda en fyr och utveckla den som logotyp för museet. Det kändes naturligt att använda en fyr och dess starka ljusspridning i bildspråket för upplysning och informationsspridning, säger Prins Carl Philip.Här är loggan som Carl Philip har designat för museet i Marthas Wineyard.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: