ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Porrskådisen utreds för huvud i Hollywood

ANNONS:
Tidigare artiklar

I januari i år hittades ett avhugget huvud nära Hollywoodskylten i Los Angeles.

Nu utreder polisen om den misstänkta styckmördaren Luka Rocco Magnotta, 29, kan ligga bakom även det mordet, skriver Toronto Sun.

Porrskådisen Luka Rocco Magnotta, 29, misstänks för ett bestialiskt styckmord i Montreal på den kinesiska utbytesstudenten Jun Lin.

Efter att det makabra brottet uppdagats undersöker polisen nu om Magnotta kan ligga bakom ett annat liknande mord i Los Angeles.

I januari i år hittades 66-årige Hervey Medellins avhuggna huvud i närheten av den ikoniska hollywoodskylten i Los Angeles.

Polisen finkammade området och fann även offrets händer och fötter.

Ska ha varit i LA

Mordet liknar det som Magnotta misstänks för i Montreal, då hans älskare Jun Lins händer och fötter höggs av och skickades till politiska partier och skolor.

Enligt Toronto Sun säger polisen att de undersöker om Magnotta kan ligga bakom Hervey Medellins mord också. Enligt tidningen har polisen sagt att Magnotta var i Los Angeles under tiden för mordet.

Polisen tvivlar

Poliskällor har dock sagt till Los Angeles Times att de inte tror att han är en möjlig gärningsman.

Magnotta sitter nu gripen i Tyskland och väntar på att bli utlämnad till Kanada.

Jun Lin mördades med en ishacka på ett extremt brutalt sett. Magnotta ska ha filmat hela mordet och enligt polisen innehåller filmen delar där han äter av sitt offers kropp.

Filmen lades även upp på flera sidor på internet. Polisen har identifierat tre av dem, två har frivilligt tagit ner filmen när polisen kontaktat dem men en tredje har vägrat.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: