Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text

Polisen fick tipset för sex år sedan

Annons:
Läs mer om
UMEÅ. Polisen fick misstänkte Niklas Lindgrens namn redan för sex år sedan.
Men tipset ignorerades, skriver Västerbottens-Kuriren.
- Om jag blivit betrodd kunde utredningen varit klar efter två år i stället för åtta, säger kvinnan som tipsade polisen till VK.
Den misstänkte Hagamannen, Niklas Lindgren, kunde gripits av polis redan för sex år sedan. Om polisen tagit det tips de fick från en yngre kvinna på allvar. - Men de avfärdade mig totalt, säger hon till Västerbottens-Kuriren. Hon berättar för tidningen hur hon träffade Niklas Lindgren när hon låg på samma avdelning på Universitetssjukhuset som en anhörig till honom i mars år 2000.

Två överfall

Två av överfallen, de som skedde natten 19 mars, sammanfaller med att Niklas Lindgrens släkting låg på sjukhuset. En av kvinnorna blev dessutom överfallen på universitetsområdet. - Någon vecka efter överfallen ringde jag polisen, berättar kvinnan för VK. - Polisen tyckte det verkade otroligt. Kvinnan kände igen Niklas Lindgren när hon såg hans bild i Expressen och kontaktade polisen igen. Nu har hon förhörts av utredarna. - Nu är de tacksamma och vittnesmålet ska ingå i förundersökningen. Jag blir så trött på att jag inte blev betrodd, säger hon till tidningen.

Efterlysning

I går gick polisen ut med en efterlysning efter en eller flera personer som kan ha kört misstänkte Hagamannen i december förra året. - Vi söker kontakt med en förare som kan ha hämtat en ensam i centrala Umeå man natten mellan den 9-10 december, säger presstalesman John Forsberg.
Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:

Trösten för Moyes - får en kvarts miljard

Här är galna summan till tränaren Moyes behöver inte gå fattig på "semestern".

Tycker du att det är rätt av Manchester United att sparka Moyes?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Tycker du att det är rätt av Manchester United att sparka Moyes?

Annons:
Annons:
Senaste nytt
SPORT
Annons:
NÖJE
BLOGG
SPORT
Annons:
LEVA & BO
MITT KÖK
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader