ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Pianistens gåta blir aldrig löst

ANNONS:
Tidigare artiklar
LONDON. Tipsen fortsätter att strömma in. Men läkarna ger upp hoppet.
- Vi kommer aldrig att få veta pianomannens identitet, säger en källa.
Den brittiska polisen har fått över 1 200 tips sedan pianisten hittades på en strand i östra England i april, förvirrad, genomblöt och klädd i smoking. Han har inte sagt ett ord under hela tiden. Men flera vittnen har uppgett för Expressen att Pianomannen måste vara svensk. - Han har pekat ut Sverige på en karta, har Kent Öberg på UD:s presstjänst berättat tidigare.

Får massor av tips

Men nu har läkarna gett upp hoppet om att finna hans identitet. Trots att tips fortfarande strömmar in från hela världen. - Vi arbetar med uteslutningsmetoden och har fortfarande några namn kvar, men det finns inget riktigt självklart huvudspår, säger en källa inom den brittiska sjukvården till Independent. - Det har inte kommit någon och bankat på dörren och sagt: "Det är min son" eller "Det är min bror." Källan uppger att man är oerhört förvånad inom sjukvården att ingen familjemedlem hört av sig, trots den enorma mediebevakningen av Pianomannens öde. - Det är möjligt att hans familj lever isolerad och att de därför inte sett en enda av alla nyhetsartiklarna om honom, säger källan. - Men vi måste förbereda oss för att vi aldrig kommer att få veta pianomannens identitet och att han kommer att finnas hos oss en väldigt lång tid.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: