ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Peter opererade snoppen större

ANNONS:
Läs mer om
Längre snopp, eller kanske tjockare?
Antalet svenska män som opererar penis av kosmetiska skäl ökar kraftigt.
För ett par år sedan gjorde Peter, 23, en penisförtjockning. Sedan högstadiet hade han haft komplex. - Min kropp utvecklades senare och andra kom med anmärkningar. Man tror inte att någon tittar, men alla tittar i smyg på varandras och jämför med sin egen. Det blev jättejobbigt, har Peter tidigare berättat för Expressen. Kallsvettades En kväll hade han en tjejkompis hemma hos sig. De började hångla och tjejen sträckte sig för att knäppa upp Peters byxor. Peter blev livrädd. Han kände hur han började kallsvettas och ursäktade sig med att han behövde gå på toaletten. Den natten sov han på soffan. Händelsen fick Peter att bestämma sig för att göra en penisförtjockning. Fett från buken sprutades in runt hans snopp. - Det är möjligt att jag hade kunnat komma över mitt komplex på annat sätt. Folk får säga vad de vill. Men kan man stärka sitt självförtroende genom en operation så ser i alla fall inte jag något konstigt med det. Ökat fem procent Till privatklinikerna runtom i Sverige kommer alltfler män som likt Peter vill operera snoppen av kosmetiska skäl. På Akademikliniken i Stockholm har penisoperationerna ökat med ungefär fem procent varje år sedan 1999. - Vi har minst ett fall i veckan. - Det vanligaste är att männen har problem i omklädningsrummet. Den sexuella samvaron med kvinnan brukar inte vara orsaken, säger Jan Jernbeck, plastikkirurg på Akademikliniken. Sår- och infektionsrisken vid penisoperationer är i regel ganska liten. Men det finns andra risker, enligt Per-Anders Abrahamsson, professor på urologkliniken på Malmö allmänna sjukhus. - Ärr vid läkningsprocessen kan få snoppen att svänga åt sidan vid erigerat tillstånd. - Det kan också bli svårare att få stånd. Dessutom blir penis mindre stabil, varnar han.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
TITTARNAS FAVORIT - MISSA INTE
ANNONS:

Shirin, 17, blir sjuk vid varje explosion

Flickan trängs med 50-tal kvinnor på 35 kvadrat i Gaza "Jag har ont i hela kroppen. Så fort jag hör en explosion drabbas jag av det."

SAS stoppar flygningar till Israel

Många flygbolag slutar trafikera Tel Aviv Alla amerikanska bolag stoppas.

Tyskar dödade i Gaza Totalt 13 personer dog i explosionen i centrala Gaza City.

Hamas: Vi har tagit en israelisk soldat Många fruktar hämndaktion.

87 palestinier och 13 israeliska soldater dödade i dag Totalt över 400.

Boråsaren Naomi, 39, om rädslan i Tel Aviv Söker skydd när bomblarmet ljuder.

ANNONS:
ANNONS:
Senaste nytt
ANNONS:
NÖJE
SPORT
ANNONS:
BLOGG
Mest läst i dag
ANNONS:
ALLT OM BILAR
FÖR DIG MED SURFPLATTA
SILLY SEASON - SENASTE NYTT
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader