ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Pernilla Wiberg fick mängder av frågor om graviditeten när hon var VM-expert i SVT i våras. Foto: Bildbyrån
Pernilla Wiberg fick mängder av frågor om graviditeten när hon var VM-expert i SVT i våras. Foto: Bildbyrån

Pernilla Wiberg: "Det blev en liten Sofia"

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
I vintras avslöjade förra skidstjärnan Pernilla Wiberg i direktsändning i Melodifestivalen att hon var gravid.
Nu berättar hon för första gången om sin nya babylycka.
- Det blev en liten Sofia. Hon mår jättebra och är väldigt snäll.
Under VM i Åre förra vintern - där Pernilla Wiberg var expert i SVT - rasade det in tittarfrågor om Pernillas eventuella graviditet. Svaret kom någon vecka senare i direktsändning i Melodifestivalen där Pernilla Wiberg var gäst. Födseln blev sedan av i somras, och efter Anja Pärsons segeråk på söndagen talade Pernilla Wiberg ut om livet som tvåbarnsmamma - och om kärleken till sin dotter.

"Väldigt snäll"

- Det blev en liten Sofia. Hon mår jättebra, är fyra och en halv månad nu, och väldigt snäll. Om det beror att det är en tjej och inte en kille, eller om det är för att man är mycket coolare som förälder nu vet jag inte. Men hon är mycket snäll, säger Pernilla Wiberg i SVT.
Sedan tidigare har Pernilla, tillsammans med sambon Bödvar Bjerke, sonen Axel, 4 år. Och kanske kan något av barnen i framtiden bli ett svenskt alpint medaljhopp. Pernilla Wiberg har nämligen tidigare sagt till Expressen att hon gärna ser sina barn växa upp med idrott.
- Ja, idrott är fostrande så visst vill vi gärna ha in den biten.
Dottern Sofia fanns också med bakom kulisserna av dagens skidsändningar i SVT, allt för att mamma Pernilla skulle kunna amma henne med jämna mellanrum.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: