ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Inredningsarkitekten Martin förvandlades till Emma. Tvåbarnsmamman Michaela blev Mitch.
Inredningsarkitekten Martin förvandlades till Emma. Tvåbarnsmamman Michaela blev Mitch.

Paret bytte kön - med varandra

ANNONS:
LONDON. De blev ett par som Michaela och Martin. Men gifte sig som Mitch och Emma Harding. Båda gjorde könsbyten under förhållandet.
- Jag såg direkt att Mitch var lika förvirrad som jag, säger Emma.
Det var kärlek vid första ögonkastet när Michaela och Martin träffades. Men de tyckte inte att de var gjorda för varandra. Både Michaela och Martin genomförde könsbyten. Tvåbarnsmamman Michaela blev Mitch. Och inredningsarkitekten Martin förvandlades till Emma. - Jag såg direkt att Mitch var lika förvirrad som jag, säger Emma.

Fångad i en kvinnokropp

Förhållandet överlevde de drastiska förändringarna. I dag är de gifta. - Bröllopet var en av de bästa dagarna i mitt liv, säger Mitch. Emma har redan genomfört alla sina operationer. Men Mitch väntar på ett sista ingrepp. Först därefter kan de ha sin bröllopsnatt. - Jag har varit en man fångad i en kvinnokropp i hela mitt liv, säger Mitch i News of the World.

Kände sig hel

Hans hustru instämmer. - Dagen då jag var klar med min sista operation så kände jag mig hel, säger Emma Harding. Jag ville vara en flicka redan som barn. Jag brukade låta mitt hår växa för att jag gillade det så mycket. - Jag är överlycklig nu när jag får leva i en kvinnokropp. Och jag vet att jag kommer att leva med Mitch för alltid. Grannarna trakasserar Men allt är inte frid och fröjd för paret. Båda är arbetslösa. Och grannarna trakasserar dem oavbrutet. - Det värsta är att behöva leva med alla skällsorden, säger Mitch. - Vi är ju bara ett normalt par.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: