ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Pandor utsläppta i det fria

ANNONS:
Fyra dräktiga pandor har släppts ut i en skog i Kina för att föda sina ungar, i ett försök att öka antalet vilda pandor.
Men pandor som vuxit upp i fångenskap får det inte lätt då de möter skogens population. Senaste försöket slutade i tragedi när pandahannen Xiang Xiang dödades av vilda pandor bara tio månader efter det att han släppts ut 2006. De nya pandorna kommer däremot att vara kameraövervakade. "Om de behöver hjälp kommer personalen att klä ut sig i kostymer som får dem att se ut som jättepandor, för att minska djurens förlitande på människor", sade Tang Chunxiang som står bakom initiativet. Personalen kommer också att simulera läten och dofter från pandornas fiender i ett försök att träna upp deras vaksamhet.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: