ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Barack Obama.
Barack Obama.

Obamas grattis till motkandidaten

ANNONS:
Läs mer om USA-valet 2012

De är hårda motståndare om världens mäktigaste jobb.

Men på onsdagen utbytte de några vänliga ord.

Barack Obama ringde och gratulerade Mitt Romney till att han blir republikanernas presidentvalskandidat.

Det har sedan länge varit klart att Mitt Romney blir det Republikanska partiets presidentkandidat. Men när han tog hem primärvalet i jättestaten Texas fick han också siffrorna på sin sida.

Efter att han vunnit de nödvändiga 1144 delegaterna inför republikanernas kongress så gratulerades han av sin motståndare - president Barack Obama - som ringde upp på onsdagen. Mitt Romney. Foto: Christopher Devargas Mitt Romney. Foto: Christopher Devargas

"President Obama sa att han ser fram emot en viktig och hälsosam debatt om USA:s framtid och önskade guvernör Romney och hans familj all lycka under den kommande kampanjen", skrev presidentens kampanj i ett uttalande enligt CBS News.

Romneys medhjälpare sa att samtalet var artigt och att Romney tackade presidenten och önskade honom och hans familj all lycka.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: