ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Nymfoman höll man fången som sexslav

ANNONS:

Två gånger på kort tid har polisen i München fått rycka ut för att hjälpa kvinnans sexoffer.

Först höll hon en 43-årig hantverkare inlåst i fem timmar i sin lägenhet och tvingade honom till åtta samlag.

Nu har hon slagit till igen - under flera timmar har en 31-årig man råkat ut för samma öde.

Det var den 9 april i år som den 47-åriga kvinnan träffade en 43-årig man på en pub i München. Kvinnan bjöd med honom hem och plötsligt gick det upp för honom att han var inlåst i kvinnans lägenhet. Under de fem timmar han hölls inlåst tvingades han till åtta samlag. Till slut lyckades mannen fly ut på balkongen där han kunde larma polisen.

Har gripits igen

Nu har kvinnan, som den tyska tidningen Bild. har valt att kalla München-nymfomanen, gripits igen. Den här gången är offret en 31-årig man som kvinnan träffade på en buss. Kvinnan upprepade mönstret - och först efter 36 timmar hittades mannen gråtande på gatan av förbipasserande. När polisen återigen slog till mot kvinnan ska hon ha öppnat dörren naken och erbjudit polismännen sex, skriver Bild.

Enligt München-polisen ska motivet till kvinnans desperata jakt på män vara att hon ville bli gravid. Kvinnan tvångsvårdas nu på psykiatrisk klinik och är misstänkt för sexuella övergrepp och frihetsberövande.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: