Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Nu skiljer sig Fredrik och Filippa Reinfeldt. Foto: Christian Örnberg Nu skiljer sig Fredrik och Filippa Reinfeldt. Foto: Christian Örnberg

Nu skiljer sig Fredrik och Filippa Reinfeldt

Annons:

Efter 20 års äktenskap beslutade statsminister Fredrik Reinfeldt och hustrun Filippa Reinfeldt att gå skilda vägar för drygt ett år sedan.

I dag inkom parets gemensamma ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

I mars förra året meddelade Fredrik Reinfeldts pressekreterare att statsministern och hans hustru Filippa Reinfeldt separerar efter 20 års äktenskap.

I dag inkom parets gemensamma ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

Det var i juli förra året som statsministern lämnade in handlingarna om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt. Redan i mars samma år hade paret, genom Fredrik Reinfeldts pressekreterare Roberta Alenius, meddelat att de separerar. På onsdagen lämnade paret tillslut in sin gemensamma ansökan om skilsmässa.

Haft betänketid

Eftersom de har minderåriga barn så har de haft betänketid, vilket innebär att paret haft sex månader på sig bekräfta att de verkligen vill skiljas. I och med att den gemensamma ansökan nu inkommit återstår bara att Attunda tingsrätt beslutar om äktenskapsskillnad.

Filippa Reinfeldt vill inte kommentera ansökan.

– Ingen kommentar, säger hennes pressekreterare Gustaf Stenlund.

Fredrik och Filippa Reinfeldt har tre barn tillsammans och gifte sig 1992 i Skeppsholmskyrkan i Stockholm.

Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
SPORT
Annons:
EXTRA
BLOGG
SPORT
Annons:
NÖJE
EXTRA
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader