ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Nekades öl - började kissa i gästernas mat

ANNONS:

Ett pizzeriabesök i Hallstavik gick nyligen väldigt fel. Det som började med öldrickande slutade med nedkissad mat, misshandel och slutligen fängelse för en av gästerna, skriver Norrtelje tidning.

Den första augusti besökte tre lastbilschaufförer en pizzeria i Hallstavik. Efter ett stort antal öl blev en 29-åring i sällskapet nekad att beställa mer alkohol. Mannen blev då arg och började kissa på de andra gästernas mat och öl. Samtidigt gick hans kompisar till angrepp mot gästerna i restaurangen eftersom de trodde att någon hade ringt polisen, skriver Norrtelje tidning.

I försök att lämna pizzerian föll de tre lastbilschaufförerna omkull varpå 29-åringen slog till en av sina vänner och försvann från platsen.

Iklädd kalsonger

Därefter blev det bara värre. I flykten slängde den 29-åriga mannen av sig sina kläder. När en boende i trakten kom ut från sin lägenhet dök 29-åringen upp runt hörnet, enbart iklädd kalsonger och gav främlingen ett knytnävsslag över ansiktet. Den misshandlade mannen tappade sina löständer som 29-åringen därefter stampade sönder.

29-åringen tog sig därefter in i en främmande persons kök. En boende i bostaden erbjöd sig att köra 29-åringen till sjukhus. När de kom ut till bilen gav 29-åringen bilägaren ett slag. Den misshandlade mannen lyckades ta sig till sin bostad och larma polis.

Tre månaders fängelse

Under kvällen försökte 29-åringen även stjäla en bil, vilket misslyckades eftersom fordonet var utrustad med alkolås. När den berusade mannen lämnade bilen glömde han kvar ett paket cigaretter och sitt mastercard.

Den 29-årige mannen har dömts till tre månaders fängelse för två fall av misshandel och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen ska sammanlagt betala 25000 kronor i skadestånd till de bägge männen.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: