ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Vi vet att det var han. Polismannen Thomas Lindqvist och hans kollega Bo Johansson ryckte ut då kungens väktare slog larm om den nakne mannen. "Vi mötte fotografen", berättar  Bo Johansson.
Vi vet att det var han. Polismannen Thomas Lindqvist och hans kollega Bo Johansson ryckte ut då kungens väktare slog larm om den nakne mannen. "Vi mötte fotografen", berättar Bo Johansson.

Naken-mannen var Aftonbladets fotograf

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Polisen har identifierat den nakne mannen som jagades utanför kungafamiljens sommarparadis Solliden.
Det var Aftonbladets fotograf.
- Vi vet att det var han, säger polismannen Bo Johansson som var på plats.
Hit tog sig mannen. Aftonbladet skrev att den nakne mannen trängde sig in på Sollidens privata område vid kungens brygga. I måndags slog kungens väktare larm. En naken man med ett stort föremål i händerna hade synts till vid vattnet utanför Solliden. Polismännen Bo Johansson och Thomas Lönnqvist ryckte ut. Men mannen hade försvunnit. Och ärendet avskrevs hos polisen eftersom han aldrig inkräktat på det kungliga området. Dagen efter skrev Aftonbladet att en helt naken okänd man trängde sig in på Sollidens privata område vid kungens brygga och att han därefter försvann spårlöst från platsen. Nu har polismännen som var på plats identifierat mannen det var Aftonbladets fotograf. - Reportern skrev om sin egen fotograf, säger polismannen Bo Johansson.

Registrerad på Aftonbladet

Den nakne mannen hade setts vid en udde mellan ett nakenbad och säkerhetsområdet utanför Solliden. I närheten fanns en felparkerad bil som var registrerad på Aftonbladet, skriver Ölandsbladet i dag. - Vi mötte fotografen när han var på väg upp från stranden och då hade vi inte en tanke på att det kunde vara honom vi letade efter, säger Bo Johansson till Expressen. På badstranden fanns bara två personer och de hade sett vad som hänt. De pekade ut fotografen. - Larmet avsåg honom, det vet vi. Om han var naken vet jag inte men väktaren uppfattade det så, säger Bo Johansson. Fotografen förnekar att han är den nakne mannen.

Chefredaktören förnekar

Aftonbladets chefredaktör Anders Gerdin ställer sig bakom honom. - Det var absolut inte Aftonbladets fotograf. Han har varken simmat eller badat naken i närheten av Solliden. Däremot har han fått en parkeringsbot på sin bil i området, säger han och poängterar att polisen avskrivit ärendet.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: