ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Mysteriet: Bajsattack
är omöjlig att radera

ANNONS:

Karriärcoachen Nina Jansdotter har utsatts för ett mystiskt Facebookangrepp.

Någon har laddat upp 93 bajsbilder på hennes vägg - som hon varken kan se eller ta bort.

- Det är läskigt, för det känns som att jag inte längre kan bestämma vad som finns på min wall, säger Jansdotter.

Tidigt på onsdagsmorgonen började meddelanden till karriärcoachen Nina Jansdotter att trilla in. Hennes Facebookvänner hade noterat att hennes vägg var belamrad med bajsbilder. Samtliga bilder var upplagda under natten av samma okända person, som Nina Jansdotter misstänker använder en falsk profil. Tidigare var de Facebookvänner men i samband med att bajsbilderna lades ut blockerades hon av profilen.

Men Nina Jansdotter kan själv varken se eller ta bort bilderna. Nina Jansdotter Foto: Sara Strandlund Nina Jansdotter Foto: Sara Strandlund

- Det här är ett presumtivt hot som jag aldrig har tänkt på, att man kan lägga upp bilder, att jag inte kan se dem och framför allt inte kan ta bort dem. Det känns ju helt absurt, säger Nina Jansdotter.

"Är läskigt"

- Det förvånar och det är läskigt för det känns som att jag inte längre kan bestämma vad som finns på min wall.

Dessutom kommer Nina Jansdotter inte länge åt sina egna inlägg som är gjorda innan bajsbilderna lades upp.

Fler personer har under onsdagen fått samma bilder postade på sin Facebook-vägg.

- Det är bara kvinnor han har lagt upp bilderna hos och flera av dem är coacher. På ett vis känns det lite skönt att veta att det inte är ett personligt angrepp mot mig. Samtidigt är jag ledsen över att de har fått samma bilder.

"Ett mysterium"

Nina Jansdotter och flera av hennes vänner har anmält bilderna till Facebook och några av dem har även gjort en polisanmälan.

På Facebook ska man nu undersöka vad som har hänt.

- Det känns som ett litet mysterium, men det måste ha att göra med någon typ av säkerhetsinställning som någon har gjort. Jag skulle behöva vända mig till supportavdelningen och kolla vad som har hänt eller vad som möjligtvis kan ligga bakom, säger en talesperson för Facebook.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: