ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Man med boja ville få hem kvinna

ANNONS:
Mannen från Västerås roade sig på fjällhotellet och fattade ett beslut - han skulle inte gå hem ensam. Raggningstekniken måste dock betraktas som udda.
Han kedjade fast sig i kvinnan med en handboja.
Västeråsaren bjöd upp den unga kvinnan och föreslog en dans. Mitt på dansgolvet på Tandådalens fjällhotell satte mannen handbojan runt hennes handled och lät låset klicka igen. Men kvinnan uppskattade inte tilltaget. Hon krävde att mannen omedelbart skulle avlägsna handbojan, men fick till svar att nyckeln låg hemma stugan i stugbyn. Mannen, som är betydligt äldre än den unga kvinnan, föreslog att de skulle åka till stugan och låsa upp handbojan, skriver Falu-Kuriren. Den unga damen vägrade och kallade på hjälp. Några ordningsvakter kom till undsättning, men det visade sig att deras nycklar inte passade till handbojan. Nyckeln hämtades istället från stugan och kvinnan, som är i 20-årsåldern, befriades från sin handboja. Hon tyckte dock inte att saken var utagerad och gjorde en polisanmälan. Mannen riskerar åtal för ofredande.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: