ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Liket satt kvar i soffan - i tio år

ANNONS:
I tio år satt liket kvar i samma soffa i den upprätta position han dog i. Lägenhetsinnehavaren påstår att han glömt bort den döda mannen. I veckan avslöjades hemligheten av lokala myndigheter.
- Det liknade inte ens en människa, det såg bara ut som en hög med jord och ben som stack ut, säger en av dem som gick in i lägenheten till Daily Mail.
Alan Derek, som är i 70-årsåldern, bor i den lilla staden Bristol i England. Grannarna har i flera år klagat över en obehaglig stank från hans lägenhet. Redan 2002 kallades en rengörningsfirma till lägenheten. De släpptes in på ett villkor - de fick inte röra soffan.
Ingen vet säkert men polisen tror att mannen i soffan avled under en spritfest för minst 10 år sedan. Männen hade träffats på den lokala puben och den avlidne erbjöds en sovplats på Alan Dereks soffa. Alan Derek säger att han inte ville anmäla dödsfallet av rädsla för att han skulle vräkas om det kom fram att han hade en inneboende. Sedan påstår han att han glömt bort liket.
- Jag vet inte om han behållit liket där för sällskapets skull, säger en talesman för stadsrådet i Bristol.
Alan Derek beskrivs som en man med svåra mentala problem. Väggarna i hans hem ska ha varit täckta av smuts och enligt grannar har han varit utan el i 20 år.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: