Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Foto: Steve Helber Foto: Steve Helber

Kerry höll första tal som utrikesminister

Annons:

USA:s utrikesminister John Kerry varnade på onsdagen kongressen för att låta utgiftsnedskärningar gå ut över diplomatin. USA behöver ha ett robust engagemang för att förbli "en exceptionell nation".

I sitt första tal som utrikesminister inriktade sig Kerry på den senaste ekonomiska uppgörelsen mellan Vita huset och kongressen och hotet om enorma automatiska nedskärningar faller ut den 1 mars.

– Att placera ut diplomater i dag är mycket billigare än att placera ut soldater i morgon, sade Kerry.

Han konstaterade att den största utmaningen för den amerikanska utrikespolitiken på många sätt inte är diplomaternas händer utan i kongresspolitikernas.

Kerry ska besöka nio länder i Europa och Mellanöstern med början på söndag. Resmålen är Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Turkiet, Egypten, Saudiarabien, Förenade arabemiraten och Qatar fram till den 6 mars.

Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
EXTRA
Annons:
SPORT
BLOGG
NÖJE
Annons:
EXTRA
ALLT OM MODE
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader