ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Jonah Falcon, 35, har 34 centimeter lång snopp som har förstört hans liv.
Jonah Falcon, 35, har 34 centimeter lång snopp som har förstört hans liv.

Jonah Falcons snopp är 34 cm lång

ANNONS:
FAKTA

Så stora har kändisarna
Jonah Falcon, författare, 34 cm.
John Holmes, porrskådespelare, 25,4 cm.
Will Smith, artist, 22,8 cm.
George Clooney, filmskådespelare, 20,3 cm.
Justin Timberlake, popsångare, 12,7 cm.
Jude Law, filmskådespelare, 5 cm.

Källa: Sun

Visa merVisa mindre
Läs mer
Visa flerVisa färre
LONDON. Storleken har haft betydelse för skådespelaren och författaren Jonah Falcon.
- Att ha världens största penis har förstört mitt liv, säger Falcon.
Jonah Falcon, 35, har blivit känd för att ha världens största penis. Hans könsorgan har mätts till 34 centimeter. Och nu blir hans liv dokumentär. Kändisskapet har förvandlat Falcons liv till ett helvete.

Bara en sexleksak

Författaren uppfattar det som att folk betraktar honom enbart som "en sexleksak". Och han har slutat med sex utanför fasta förhållanden bara därför. - Det har blivit ett riktigt problem. När jag var yngre så gick jag ut i tajta byxor och sov med en ny person varje natt, men jag blev utbränd och desillusionerad, säger Falcon i Sun. - Mitt senaste förhållande tog slut 1996. Nu vill jag bara hitta en flickvän som inte tycker att jag är ett missfoster.

Legat med hundratals

Jonah förlorade sin oskuld när han var tio år gammal med en åtta år äldre kvinna. När han blev myndig upptäckte han snart klubblivet i hemstaden New York. - Jag har legat med så många människor att jag tappat räkningen. Antagligen hundratals. - Det var fler män än kvinnor som kom fram till mig. Jag gick aldrig hem ensam. Och jag har haft sex med kändisar, både män och kvinnor. Men jag säger inga namn.

"Tittar bara på byxorna"

Jonah tror att livet blivit annorlunda om han fötts med en mer normal kropp. - När jag träffar människor så har de svårt att titta mig i ögonen, de tittar bara på vad jag har i byxorna. - Jag undrar ofta hur mitt liv hade blivit om jag hade haft en mer normal storlek. Jag hade antagligen haft ett mer ordnat liv i dag.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: