Hannah Graaf gjorde som sin syster: Sa ja igen.(Bilden togs när Hannah Graaf gifte sig första gången med Daniel Boudal på Ekerö utanför Stockholm.)
Hannah Graaf gjorde som sin syster: Sa ja igen.(Bilden togs när Hannah Graaf gifte sig första gången med Daniel Boudal på Ekerö utanför Stockholm.)

Hannah Graaf sa ja - igen

Publicerad
Uppdaterad
Hannah Graaf och Daniel Boudal har gift om sig.
Under en romantisk helikopterfärd högt över Grand Canyon förnyade de sina kärlekslöften.
- Daniel trädde en diamantprydd vitguldsring på mitt finger, berättar Hannah lyckligt.
Hannah Graaf, 26, och hennes Daniel Boudal, 28, gjorde som storasyster Magdalena och landslagsmålvakten Magnus Hedman. Nämligen gifte om sig. - Ja, det hände för drygt två veckor sedan efter att vi åkt över till Las Vegas och mötte Magda och Magnus då de gift om sig i Karibien, berättar Hannah Graaf.

Romantisk flygning

Daniel Boudal hade hyrt en helikopter som tog med paret på en romantisk flygning över Grand Canyon. - Daniel frågade om vi skulle förnya våra löften och jag var inte sen att svara ja. Allt var helt underbart, berättar Hannah Graaf vidare. När de landat fortsatte de med en båtutflykt på Colorado-floden.

Kastade ringarna överbord

Där kastade paret sina gamla ringar överbord. I stället trädde Daniel Boudal på sin Hannah Graaf en ny ring i vitt guld med små diamanter. - De gamla ringarna kändes smutsiga. Jag ville inte ha den på mig längre. Vi hade ju en fnurra på tråden förra sommaren, saker och ting hände och vi var nära att skilja oss. Vi vill ha en ny och ren omstart, säger Hannah Graaf.

Lyckligare än någonsin

Tillbaka i Las Vegas gifte de om sig i ett klassiskt White Chapel of Love med Magdalena Graaf och Magnus Hedman som vittnen. - Jag är lyckligare än någonsin. Jag är så glad att vi hittade tillbaka till varandra, säger Hannah Graaf. Hon och Daniel Boudal har sonen Mio, 1, tillsammans. Hannah Graaf har även William, 4, från ett tidigare förhållande.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida