ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Han är ren som snö"

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Inga lik i garderoben.
Verkställande utskottet lugnar väljarna inför valet av Stefan Löfven som ny partiledare.
- Han är ren som snö, säger Veronica Palm i SVT.
Kort efter att Håkan Juholt valdes som ny partiledare för Socialdemokraterna stod det klart att hans sambo, Åsa Lindgren, hade fällts för bedrägeri. Efter det avlöste de mindre positiva rubrikerna varandra.
Nu har verkställande utskottet i partiet valt en ny partiledare. Och Veronica Palm, som sitter med i utskottet, kan försäkra:
– Vi förutsätter att han skulle ha sagt det när vi frågat honom. Han är ren som snö, det är min bild, säger hon till SVT:s morgonsoffa på fredagen.
I går fick partidistriktens alla ordförande ställa frågor till Löfvén. Veronica Palm berättar vidare om hur processen att välja ny ledare gick till.
- Vi har haft individuella samtal med varandra för att klämma och känna, allihopa har fått gå ut och in i rummet.

"Känner mig helt trygg"

Hon fortsätter:
– Vi resonerade väldigt mycket fram och tillbaka kring vad vi behöver och vad Sverige behöver, vi hade långa resonemang, men exakt hur vi resonerade inne i rummet tänker jag inte berätta.
Att Löfven bland annat anses som kärnkraftsvän, vilket står i konflikt med partiets åsikt anser hon inte var något problem.
– Nu är han Socialdemokraternas ordförande, jag känner mig helt trygg med att han kommer föra den S-politik som vi tillsammans kommer fram till.
Palm säger också att hon ser Löfven som en långsiktig lösning.

Anna Skarin/TT
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: