ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Ulf Ryd
Foto: Ulf Ryd

Göteborgskex varslar 70 anställda på fabrik

ANNONS:

Göteborgs Kex varslar 70 anställda på fabriken i Kungälv.

– Vi ser ett tydligt behov av att bli mer effektiva i vår produktion. Det är en tuff konkurrens där ute. En viktig åtgärd blir att bättre anpassa vår organisation efter nya förutsättningar, säger Sussan Sandberg, produktionsdirektör på Göteborgs Kex.

Personalen vid Göteborgs Kex i Kungälv fick beskedet på tisdagen. Sammanlagt 70 anställda på fabriken i Kungälv varslas om uppsägning.

"Genom detta önskar Göteborgs Kex stärka sin konkurrenskraft och stå bättre rustade att möte framtida utmaningar på krävande hemmamarknader i Sverige, Norge och Finland", skriver företaget i ett pressmeddelande.

Förhandlingar har inletts med de fackliga parterna och Göteborgs Kex har även påbörjat samarbete med en extern part för att på så sätt hjälpa de berörda anställda med arbetsvägledning och nya anställningar.

– Nu fokuserar vi i första hand på att så bra som möjligt ta hand om de som berörs och hålla dem uppdaterade med information, säger Christoffer Jahr, VD på Göteborgs Kex i pressmeddelandet.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: