ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Förre premiärministern Abdes Salam Jalloud.
Förre premiärministern Abdes Salam Jalloud.

Förre ministern: Khadaffi inte lika modig som Hitler

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Den förre premiärministern var tidigare Khadaffis högra hand.
Nu tror han att diktatorn kommer dödas av rebellerna.
- Han är inte som Hitler som hade modet att ta livet av sig, säger Abdes Salam Jalloud.
Den tidigare premiärministern som hoppade av från Libyen tidigare i veckan, Abdes Salam Jalloud, säger i en intervju med italiensk media att det är för sent för Khadaffi att lämna landet - och att han troligtvis kommer dödas.

"En vecka kvar"

- Jag tror att regimen har en vecka kvar, tio dagar som mest, och kanske till och med mindre. Khadaffi har ingen möjlighet att lämna Tripoli. Alla vägar är blockerade. Han kan bara fly genom en internationell överenskommelse men jag tror att den dörren är stängd, säger han enligt al-Jazeera.
- Jag tror det skulle vara svårt för Khadaffi att ge upp. Och han är inte som Hitler som hade modet att ta livet av sig... Jag tror inte att han kommer överleva utvecklingen i Tripoli.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: