ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Flera trafikolyckor i snöovädret

ANNONS:
Läs mer
Flera trafikolyckor inträffade under natten i snöovädrets spår.
I Skåne gick en lastbil av avfarten från E 6 i höjd med Lomma. Avfarten hölls stängd under natten. Ingen skadades i olyckan.
Två lastbilar hamnade i diket sedan den ena försökt köra om den andra på E 4 söder om Vaggeryd. Framkomligheten var begränsad under natten.
Ytterligare två olyckor inträffade under natten till tisdagen i Jönköpings län där vägarna var hala och snöfallet kraftigt.
På riksväg 26 vid Ljunga kanade en lastbil med släp av vägen. Släpet välte ned i diket och det bärgas under dagen. Ingen skadades.
I Öggestorp, på riksväg 40, körde en personbil in i ett räcke. Inte heller vid den olyckan skadades någon.

Sänkt hastighet

På Öresundsbron sänktes hastigheten under natten till 70 kilometer i timmen på grund av de kraftiga vindarna. Vindkänsliga fordon uppmanades att hålla sig borta från bron.
Vid åttatiden på tisdagsmorgonen väntades hastighetssänkningen hävas.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: