ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Facebook-grundaren Mark Zuckerberg. Foto: Jeff Chiu
Facebook-grundaren Mark Zuckerberg. Foto: Jeff Chiu

Facebook bjuder in till mystisk pressträff

ANNONS:

Facebook ska berätta något stort i kväll.

Mediejätten har kallat till presskonferens klockan 19 svensk tid.

"Kom och se vad vi bygger".

Med det korta meddelandet har Facebook kallat till presskonferens i kväll, klockan 19 svensk tid. Platsen är huvudkontoret i Meslo Park, Kalifornien, och inbjudan har skickats till journalister och bloggare. Meddelandet har åter satt snurr på spekulationerna vad mediejätten planerar, skriver Daily Mail.

Ingen egen telefon

Det har tidigare ryktats om att Facebook planerar att släppa en egen smartphone, något som företagets grundare Mark Zuckerberg har avfärdat. Inte heller experter som Daily Mail refererar till tror att företaget kommer att lansera någon telefon i kväll. Men tekniksajten Wired skriver att tidpunkten för inbjudan, som sammanföll med en mässa för hemelektronik i Las Vegas talar för att de kan komma att lansera någon typ av teknisk hårdvara.

Kan vara ny design

Men Ryan Tate, reporter på Wired Business, skriver att det lika gärna kan röra sig om en ny design på hemsidan som kommer att presenteras i kväll.

"Det skulle vara lite av en besvikelse, men inget i jämförelse med de känslomässiga örfilarna som Facebook gav till sina aktieägare förra året", skriver han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: