ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
 

Efter näthatet: Skicka din kärlekshälsning

ANNONS:

Från näthat till nätkärlek.

Efter "Uppdrag gransknings" reportage om hur kvinnor får utstå hot på internet har en motrörelse vaknat.

Under den nya hashtaggen #nätkärlek strömmar positiva kommentarer in.

Även här på Expressen.se kan du skicka din nätkärlek.

Läser du detta i din Iphone-app - klicka här!

Det var i går onsdag som SVT "Uppdrag granskning" sände ett reportage där flera kända journalister berättade om de hot och kränkande kommentarer de får utstå via mejl. Men redan innan programmet sändes har de medverkade översköljts av stöttande mejl och kommentarer. Som en motreaktion på näthatet har det startats en ny hashtagg på Twitter, "nätkärlek".

"Jättelycklig"

– Det är ett hundratal som hört av sig. Jag är jättelycklig, sa Titti Schultz, radioprofil och en av de medverkande i ”Uppdrag granskning”, till Expressen.se.

Fridah Jönsson tycker att det är bra att diskussionen har kommit utanför den journalistiska bubbla hon och andra sitter i.

– Det är ett problem att det bara är vi journalister som har pratat om det. Nu blir det mer spridning på diskussionen, säger hon.

Nu har även du chansen att skicka kärlek på Expressen.se.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: