ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Här får Robbie Parker en kram av president Obama före minnesceremonin i Newtown.
Här får Robbie Parker en kram av president Obama före minnesceremonin i Newtown.

De anhörigas bilder från mötet med Obama

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre

Robbie Parkers känslosamma tal till sin bortgångna dotter tog världen med storm.

På familjens egna bilder syns nu det rörande mötet mellan president Barack Obama och den sörjande pappan. I en kram förenas de två fäderna.

Pappa Robbies tal gick rakt igenom skärmar och tv-rutor. Tårfylld mötte han pressen och berättade om sexåriga dottern Emilie.

– Jag och min fru vet inte hur vi ska kunna bearbeta allt detta och hur vårt liv ska kunna fortsätta, berättade han och fortsatte:

– Hon var den sortens människa som kunde lysa upp ett helt rum. Hon hade alltid något snällt att säga om alla.

Kramas av Obama

När presidenten Obama kom tal Newtown såg han till att träffa de drabbade familjerna före sitt tal till nationen. Brittiska Daily Mail publicerade bilder från det speciella mötet.

Bilderna lades ursprungligen upp på en minnessida till Emilie på Facebook. Där ses Obama krama pappan Robbie och busa med Emilies syskon. Efter att bilderna delades på Twitter, av en journalist med kontot @WestWingReport, har de snabbt spridits och fått mycket uppskattning.

Rektorns barnbarn i famnen

Även dottern till den bortgångna rektorn Dawn Hochstrun Obama tog sig tid att ställa upp på bilder under minnesceremonin i Newtown. Obama tog sig tid att ställa upp på bilder under minnesceremonin i Newtown. g visade upp sitt möte med presidenten. På Twitter la hon upp en bild där Obama ses hålla hennes dotter tillsammans med texten:

"Min mamma hade blivit SÅ stolt om hon sett president Obama hålla hennes barnbarn. Men inte lika stolt som jag är över henne."

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: