ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Borelius anmälde sitt tv-innehav i dag

ANNONS:
Läs mer
Handelsminister Maria Borelius ansluter sig i ledet av politiker som inte betalat tv-avgift.
Borelius, som tidigare i veckan erkänt att hon anlitat svart barnpassning, anmälde på onsdagen sitt tv-innehav.
- Hennes anmälan kom in vid lunchtid, säger Radiotjänsts vd Lars Lindberg till Sydsvenska Dagbladets nätupplaga.
Enligt Lars Lindberg rapporterar ett 50-tal svenskar varje dag sitt tv-innehav. Men efter tisdagens avslöjande att kulturminister Cecilia Stegö Chilós fuskat med avgiften i flera år, har fler hundra svenskar tagit kontakt med myndigheten i Kiruna. En av dem är handelsminister Maria Borelius, rapporterar Sydsvenska Dagbladet.´

Flyttade från London

I sin anmälan till Radiotjänst vill Maria Borelius betala retroaktivt från den 21 augusti, det vill säga sedan den dag hon flyttade från London till Djursholm. Lars Lindberg tycker inte att det är skäligt att vänta nästan två månader innan man anmäler sitt tv-innehav. - Nej, man ska anmäla sig direkt när man kommer hem, det är vad lagen säger, säger han till Sydsvenskan.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: