Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi har hunnit bli 80 år. Foto: Alexei Druzhinin
Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi har hunnit bli 80 år. Foto: Alexei Druzhinin
Men hans nya flickvän uppges vara 60 år yngre.
Men hans nya flickvän uppges vara 60 år yngre.

Är det här Berlusconis nya unga kärlek?

Publicerad

Silvio Berlusconi ska snart fylla 80 år.

Trots det har den italienska mediemagnaten träffat en ny flickvän - som är nästan 60 år yngre.

Enligt italienska medier är Berlusconis nya kärlek Lavinia Palombini, 21.

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi har mött massiv kritik för sina affärer med yngre kvinnor.

Han har bland annat hamnat i rätten efter en affär med den minderåriga magdansören Karima El Mahroug, även kallad Ruby hjärtetjuven.

Nu rapporterar italienska medier att Berlusconi har en ny yngre kärlek. Han ska ha inlett en romans med Lavinia Palombini, 21.

Enligt Aftonbladet ska Palombini från Rom vara medlem i Berlusconis parti Forza Italia.

Berlusconi ska länge ha varit intresserad av kvinnan som ska ha besökt hans residens på Sicilien.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida