"Anton är ett hett namn för Borås HC", säger Boras.expressen.se:s källa. Här med pappan och förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson. Foto: Andreas Hillergren
"Anton är ett hett namn för Borås HC", säger Boras.expressen.se:s källa. Här med pappan och förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson. Foto: Andreas Hillergren

Anton Gustafsson är ett av hockeyns framtidsnamn

Publicerad
Uppdaterad
BORÅS. Förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafssons son, supertalangen Anton Gustafsson, 17, kan hamna i BHC. Boras.expressen.se kan avslöja vilka namn som är aktuella för spel i allsvenskan nästa år.
Samarbetet mellan BHC och Västra Frölunda är i det närmaste klart. Det presenterades på en presskonferens under fredagen. Nu ska båda lagens A-tränare, Per Bäckman i VF och Gunnar Persson i BHC komma överens om vilka juniorer som kan bli aktuella för Borås.
Boras.expressen.se kan dock avslöja vilka från VF som är hetast.
Det handlar om danskarna Lars Eller och Mikkel Bödker samt Simon Hjalmarsson, Joakim Andersson och Jens Hellgren.

"Ett hett namn"

- De kommer att träna med Frölundas A-lag och konkurrerar på lika villkor om en plats i A-truppen, men någon eller några kommer att hamna i BHC, säger Boras.expressen.se:s källa.
En mycket lovande junior är förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafssons son, Anton, 17 år.
- Han är för bra för juniorhockey, men håller inte riktigt för elitserien. Anton är ett hett namn för Borås HC, säger samma källa.
Boras.expressen.se kan även avslöja att BHC förhandlar om ett liknande samarbete med division ett-klubben Kungälv, som tränas av förre landslagsmålvakten Tommy Salo. Det samarbetet är i startgroparna.
Åke Zetterström
Åke Zetterström

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag