ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Anna från Bjuv blev fru Anka

ANNONS:
FAKTA

PAUL ANKA Artisten, låtskrivaren och skådespelaren Paul Anka föddes 1941 i Ottawa, Kanada.
Han slog igenom redan som 16-åring med låten "Diana" och skrev Frank Sinatras jättehit "My Way".
Han turnerar fortfarande flitigt runt hela världen, närmast Finland och Belgien.

ANNA ANKA Lämnade Skåne för USA 1994 efter att hon vunnit en skönhetstävling.
Anna hade en biroll i filmen "Dum & Dummare" där hon spelade den svenska bikinitjejen som i filmens slutscen hälsade "Hej allihopa" till huvudrollsinnehavarna Jim Carrey och Jeff Daniels.

Visa merVisa mindre
Vem är Paul Anka?
Första gången visste Anna Åberg inte vem den världskände artisten var.
Nu är de båda nygifta och på Sverigesemester.
I går var Anna Anka, född Åberg, på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby med barnen Elli, 6, och Ethan, 3. Trots att barnen bor i Los Angeles talar de svenska.
- Nästan mer svenska än engelska! säger Anna Åberg, 37. Ibland blir Paul orolig att de inte ska lära sig svenska. Ethan å andra sidan försöker lära sin pappa svenska. "Bloooo-ma" säger han, det är så gulligt.
Bjuvtjejen Anna Åberg gifte sig med Paul Anka på Sardinien i juli. Hennes barndomsvänner från Helsingborg flögs in för att vara tärnor och sedan delta i festen på lyxyachten Siran. Paul Anka hade skrivit om sin gamla hit "Do I love you" med svenska ord insprängda.

"Ett minne för livet"

- Sången i sig själv är jättefin, så det var ett minne för livet, säger Anna Anka.
Paret möttes i Los Angeles där Anna Åberg jobbade som personlig tränare. Hon hade ingen aning om vem Paul Anka var.
- Artister brukar alltid vara lite speciella, men han var som en vanlig man, säger Anna. Det var ett speciellt möte, du vet när man bara ser varann in i ögonen och känner: Det här är det rätta.
Numera jobbar Anna Anka som makens assistent. Tillsammans med barnen far paret runt världen där Paul Anka uppträder.
- Separationer inträffar när man jobbar för mycket och inte hinner ses. Vi tycker det är viktigt att vara tillsammans, säger Anna Åberg.
Närmast väntar en privat spelning för 8 000 personer i Finland. Därefter Bryssel, Paris och sedan USA. Anna har under tiden släppt sin första bok, "Träningsprogram för gravida".

Ny bebis kan vara på gång

Sedan blir det en ny bebis - kanske. Anna Åberg växte upp med adoptivföräldrar som hon numera inte har någon kontakt med, så familjen är viktig för henne.
- Paul vill jättegärna ha fler barn. Jag vet inte - jag har ju just kommit i form. Och om man ska resa med tre barn, då måste vi ha två barnflickor. Men vi får se.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: