ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Alliansen: De rödgröna ger inga besked

ANNONS:
Läs mer
Nu växer debattfrustrationen bland alliansens partiledare över att alla viktiga besked från de rödgröna kommer först i april.
- Det är frustrerande. De kan ägna sig åt att kritisera regeringen men de behöver inte lämna några besked, säger KD-ledaren Göran Hägglund.
De rödgröna har i den senaste tidens fyra debatter attackerat alliansen bland annat för att antalet arbetslösa har ökat och att de lånat pengar till skattesänkningar. När alliansen försökt kontra genom att prata om de rödgrönas politik - i viktiga frågor, som skolan, skatterna, utrikespolitiken - har de bara fått ett svar upprepat:
- Vi lämnar våra besked i april, sa S-ledaren Mona Sahlin i debatten bland annat angående skatterna.

"Alla besked i april"

Från alliansens sida tycker man att det är en besvärlig debattsituation.
- Så fort vi ställer motfrågor så hänvisas det till nåt som ska komma, säger Fredrik Reinfeldt till Expressen och tillägger:
- Nu kommer tydligen alla besked i april. Då får vi ta nya debatter.
- Om de säger att de ska ge besked i april så låt oss se då. Där ska vi granska varenda siffra, säger Maud Olofsson, C.

"Vi har många besked"

Mona Sahlin tycker att de rödgröna har lämnat många besked.
- Men framgick det inte väldigt tydligt att vi faktiskt har väldigt många besked? Vi har gjort överenskommelser. Grejen är bara att Reinfeldt aldrig kommer att säga att vi har givit bra och tydliga besked, säger Sahlin.
V-ledaren Lars Ohly:
- Även om vi inte är överens om allt så ser man ju ändå i vilken riktning vi går. Det finns en tydlig skillnad mellan blocken om synen på politiken.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: