ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Jan Olof "Naken-Janne" Jansson, Qristina Ribohn och Veronica Larsson. Foto: Cornelia Nordström/TV4/Christer Höglund
Jan Olof "Naken-Janne" Jansson, Qristina Ribohn och Veronica Larsson. Foto: Cornelia Nordström/TV4/Christer Höglund

Veteranerna sågar nya "Farmen"-säsongen

ANNONS:
Tidigare artiklar

I går var det premiär för den nya omgången av "Farmen". Här är experternas dom - tre tidigare färgstarka profiler från dokusåpans tidiga år tycker till.

Och de är inte nådiga.

- Jag tappade intresset ganska fort. Jag skulle inte råda någon av deltagarna att säga upp sig från sitt jobb och flytta till Stockholm, säger Qristina ­Ribohn.

"DOKUSÅPORNAS TID ÄR FÖRBI"

Namn: Qristina Ribohn, 57.

Medverkade: Säsong ett, 2001, och säsong tre, 2003

Bor: Karlshamn.
"Första avsnittet var ingenting som drog till sig mig i alla fall, inte som det hade gjort för fem-sex år sedan. Rent allmänt känner jag att dokusåpornas tid är förbi. Det känns som att det inte kommer att bli så mycket underhållning, det kommer mer att vara baserat på taskigheter.

"Det som skiljer från när jag var med är att det här känns väldigt beräknande från första gången deltagarna öppna munnen. De tänker sig för, så var det inte när dokusåporna var nya. Jag tappade intresset ganska fort. Jag skulle inte råda någon av deltagarna att säga upp sig från sitt jobb och flytta till Stockholm.

 

"DET VAR FRUKTANSVÄRT SEGT"

Namn: Jan Olof "Naken-Janne" Jansson, 61.

Medverkade: Säsong tre, 2003.

Bor: Uppsala.
 

"Jag tyckte att premiäravsnittet var otroligt segt, fruktansvärt seg. Det var inga roliga klipp överhuvudtaget, inga roliga kommentarer, deltagarna gick omkring och mumlade. Det var dåligt helt enkelt, en dålig inledning. Den enda karaktären jag tyckte var rolig var Sören Mård.

 

"MÅSTE GE DET EN CHANS"

Namn: Veronica Larsson, 44.

Medverkade: Säsong tre, 2003.

Bor: Björneborg.

"Jag tycker att det är kul att programmet rullar igen men första avsnittet var för kort, man fick inte se alla medlemmar. Det var tamt, men man måste ge det en chans och se om det blir någon fräs på deltagarna. Det var okej, men det var ju ingen som gick med picken ute i vädret direkt. Jag kommer att kolla i morgon också.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: