Tv-profilen Scott Disick, 32, dejtar den svenska modellen Lina Sandberg, 24, enligt obekräftade uppgifter.
Tv-profilen Scott Disick, 32, dejtar den svenska modellen Lina Sandberg, 24, enligt obekräftade uppgifter.
Kourtney Kardashian. Foto: Fameflynet Pictures
Kourtney Kardashian. Foto: Fameflynet Pictures

Uppgifter: Lina, 24, är Disicks nya kärlek

Publicerad

Efter uppbrottet med Kourtney Kardashian - här är Scott Disicks nya kärlek.

Enligt obekräftade källor till US Magazine dejtar han den åtta år yngre svenska modellen Lina Sandberg.

– Han tycker att hon är riktigt snygg, säger en källa enligt tidningen.

Tv-profilen Scott Disick, 32, dejtar den svenska modellen Lina Sandberg, 24, enligt obekräftade uppgifter.

Det är en källa som ska ha sagt till Us Magazine att de träffas.

– Han har sett henne några gånger i Los Angeles och han tycker att hon är riktigt snygg, säger källan till tidningen och fortsätter:

– Han är definitivt intresserad och vill se vart det leder.

Scott Disick otrogen

Den påstådda romansen kommer upp till ytan sex månader efter det uppmärksammade uppbrottet mellan Scott Disick och Kourtney Kardashian, skriver Us Magazine.

 

LÄS MER: Kardashians tårar efter sveket: "Vilket arsle"

 

Det har varit många turer kring paret, som har tre barn tillsammans. Kourtney Kardashian ska ha valt att lämna Scott Disick i juli, efter att bilder på Disick med en annan kvinna spridits, enligt tidningen.

– Scott har sprungit runt och sagt att han är singel. Kourtney dumpade honom när hon såg bilderna på honom i Monte Carlo, har en källa tidigare sagt till E! Online.

I ett "Keeping up with the Kardashian"-klipp bröt Kourtney Kardashian senare ihop.

– Jag har gjort allt för hålla den här familjen samman, sade hon gråtande i programmet.

 

LÄS MER: Scott Disicks nya svek – mot barnen

 

Hans svärmor, och Kourtney Kardashians mamma, Kris Jenner gick då ut och kallade honom för "en hög med skit".

Scott Disick har medverkat i den amerikanska realityserien "Keeping up with the Kardashians", vilket han surt ångrar. Han har tidigare skyllt sin livskris på serien.

– När hans föräldrar dog erbjöd Kris honom inget stöd alls som en familj. Hon bara fortsatte som förut. Han fick inte sörja alls, sa en uppgiftslämnare då till Radaronline.

Expressen söker Lina Sandberg.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida