ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Ulrika Nilsson, nyhetsuppläsare på TV4, har förlovat sig med pojkvännen Magnus Waller, 34.
Ulrika Nilsson, nyhetsuppläsare på TV4, har förlovat sig med pojkvännen Magnus Waller, 34.

TV4-profilen Ulrika Nilsson nyförlovad

ANNONS:
Senaste nytt från TV4-stjärnan Ulrika Nilsson gäller inte tillståndet i Irak.
Nu avslöjar tv-ankaret att hon är nyförlovad med eventarrangören Magnus Waller, 34.
Det känns jättekul och bra, säger hon.
Ulrika Nilsson har under de senaste åren blivit ett av TV4:s allra mest kända ansikten. Hennes jobb som nyhetsankare följs varje dag av en miljonpublik. Även om Ulrika Nilsson rapporterar om nyheter från jordens alla hörn har hon alltid varit tystlåten om sitt eget privatliv.

"Det är jättekul"

Men på tennisturneringen Stockholm opens stora fest på Dr Albans nattklubb Stacy’s nyligen stod det klart – TV4-stjärnan är förlovad. På vänster ringfinger glänste beviset och vid hennes sida återfanns pojkvännen Magnus Waller, 34. När Expressen gratulerar är det en lycklig och glad Ulrika Nilsson som svarar: – Tack så mycket. Det är jättekul. Magnus Waller jobbar som eventarrangör. – Magnus är en fantastisk kille och vi förlovade oss för ett par veckor sedan. Det känns suveränt bra. Exakt var och hur det gick till vill jag hålla för mig själv, säger Ulrika Nilsson.

"Jag är ganska privat"

Paret har känt varandra i ett år. Att det är allvar är det ingen tvekan om. Och det beror inte bara på ringarna på deras fingrar. Ulrika Nilsson har aldrig tidigare pratat om relationer offentligt. – Jag är ganska privat av mig och tycker om att ha det så. Men allt känns underbart. Så mycket kan jag absolut säga.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: