ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Emma Andersson.
Emma Andersson.

Robinson-Emma: "Jag skulle aldrig låta någon se min operation"

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Camilla Karlsson och Emma Andersson från Expedition: Robinson har båda opererat brösten. Men ingen av dem skulle kunna tänka sig att göra det i tv.
- Jag skulle aldrig, aldrig någonsin låta någon se min bröstoperation. Aldrig i livet, säger Emma Andersson.
- Det är helt sjukt. Jag tycker inte folk ska känna tryck att operera sig för att tv visar det. Opererar man sig ska man göra det för att man har en anledning till det, säger Camilla Karlsson. Camilla Karlsson har själv opererat brösten efter att ha fött två barn. Tidigare har hon sagt till Expressen att hon inte ångrar det, och att det var helt hennes eget beslut. - Opererar man sig ska man ha tänkt över det väldigt noga själv. Unga människor kommer säkert att känna att de inte duger som de är. Det är fruktansvärt, säger Camilla Karlsson. Emma Andersson, som även opererat sina läppar, förvånas samtidigt över att bröst fortfarande är så intressanta: - Jag blir förundrad. Det är egentligen fantastiskt att det fortfarande funkar.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: