ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från "Ullared". Foto: Olle Sporrong
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från "Ullared". Foto: Olle Sporrong

Ola-Conny: "Tur att jag hade Morgan"

ANNONS:
Ola-Conny Wallgren, den nya profilen i Kanal 5:s tittarsuccé "Ullared", berättar nu om sin djupa depression.
Och om hur bästa vännen Morgan Karlsson på lagret hjälpt honom genom krisen.
- Han har gjort livet lite lättare att leva, säger vår senaste tv-stjärna.
Ola-Conny Wallgren, 47, är Kanal 5:s nya stora profil i "Ullared". Han tackar Gekås för mycket i sitt liv - som inte alltid varit lätt.
- Jag hade för dåliga betyg för att komma in på gymnasiet och redan då började det att vara ganska tufft. Man var väl lite mobbad för namnet och sådär också.
Först när han för drygt tolv år sedan kom till Ullared och fick anställning där - efter att under långa perioder varit arbetslös - började han att må bättre.

"Morgan och jag är lika"

- Jag var väldigt osäker, men Morgan hjälpte mig väldigt mycket. Han visade mig runt, och var lika lugn som jag själv är. Jag trodde inte att det fanns nån som var lika lugn, men Morgan och jag är lika, säger Ola-Conny.
Sedan dess har hans och Morgans vänskap bestått, och när Ola-Conny haft tuffa perioder i livet, som när han för drygt två år sedan skiljde sig från mamman till sina barn, var det Morgan som fanns där.

"Det var tufft"

- Jag hade varit gift i 17 år, och när det tog slut var det tur att jag hade Morgan. Det var tufft, men han hjälpte mig. Vi bor bara ett par kilometer ifrån varandra och är aldrig arga eller irriterade på varandra. Och så har vi alltid väldigt kul när vi går på dans ihop.
Morgan blev en stor favorit bland kvinnorna efter förra säsongen - och redan nu känner Ola-Conny av samma sak:
- Vissa dagar är de helt galna, men Morgan säger att det här bara är början. Jag låter dem ta sina bilder och få sina autografer, så är de nöjda sen, säger han.

Kanal 5 20.00
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: