ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Linda skriver bok

ANNONS:
Nyhetsmorgons Linda Tegman Nyberg tar semester.
Men bara från tv-rutan.
Jag ska inte bara vara ledig. Jag håller på att skriva en bok. Det ska bli mitt sommarnöje, avslöjar den gravida programledaren.
När TV4 flyttade hela Nyhetsmorgon till Almedalen förra veckan var det Linda Tegman Nybergs sista vecka före semestern. Hon stannar kvar på Gotland och jobbar med boken tillsammans med sin medförfattarinna.

Brinner för budskapet

Tyvärr kan jag inte säga vem det är, då blir det uppenbart vad den ska handla om och det vill jag inte säga ännu. Men jag brinner verkligen för budskapet. Det är ingen bergspredikan men snudd på. Förlag är redan klart. Boken lämnas till redigering i höst innan barnet kommer i slutet av oktober. Efter semestern får tittarna se Linda Nybergs mage växa i Nyhetsmorgon i ytterligare någon månad, innan det är dags för henne att ta det lite lugnare inför förlossningen i slutet av oktober. Det är skönt nu när det har gått lite tid så jag kan säga att jag är gravid, att de inte bara tror att jag är tjock. Men jag har aldrig gått ner i vikt sedan jag fick Lovisa jag är nog den enda programledaren som blivit tjockare för varje år. Men jag behöver ju inte vara Paradise hotel-piffig, i Nyhetsmorgon är det en annan acceptans för hur man ser ut.

Mån om sitt utseende

Samtidigt är hon mån om sitt utseende. Jag tycker att det är viktigt att se pigg ut och vara bra sminkad. Jag är ganska fåfäng. Och efter förlossningen tänker jag förstås att jag ska bli smal och vältränad, säger Linda Tegman Nyberg och skrattar.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: