Kvalitetstid med barnen för Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter innebär att gå till skjutbanan. Foto: TV3
Kvalitetstid med barnen för Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter innebär att gå till skjutbanan. Foto: TV3

"Det är sånt man gör mamma och barn"

Publicerad
Uppdaterad
Kvalitetstid med barnen för Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter innebär att gå till skjutbanan.
- Det är viktigt att sönerna kan hantera ett vapen, säger hon.
I säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar får vi möta Agnes-Nicole Winter från Borås. Hon lever tillsammans med sina söner i Hollywood och jobbar som filmproducent med ett eget filmbolag.
Karriären är mycket viktig för Agnes-Nicole och efter ett sprucket äktenskap tycker hon nu att det är dags att börja dejta igen.
I jakten på kärleken har hon anlitat dejtingagenturen ”Millionaires club” där bara män som är miljonärer får vara med.

Skjuter med sönerna

Efter att hon utsattes för ett rån går hon till skjutbanan ungefär varannan månad för att hålla kunskaperna färska. Med sig har hon sina två söner och de passar på att umgås i famljen.
- Det är sånt man gör mamma och barn. Och det är viktigt att sönerna kan hantera ett vapen, säger Agnes-Nicole Winter.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida