ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Golddigger eller smart affärskvinna? Det finns många åsikter om Agnes-Nicole Winter, ursprungligen från
Borås, som är en av tre svenska hollywoodfruar i TV3:s serie med samma namn. Foto: TV3
Golddigger eller smart affärskvinna? Det finns många åsikter om Agnes-Nicole Winter, ursprungligen från Borås, som är en av tre svenska hollywoodfruar i TV3:s serie med samma namn. Foto: TV3

Agnes-Nicole: Har inget emot en svensk man

ANNONS:
- Det härliga med Sverige är att var och en får ha sin åsikt, precis som här i USA. Agnes-Nicole Winter, en av TV3:s "Svenska Hollywoodfruar" med rötterna i Borås, besvarar kritiken mot programserien som inleddes i veckan. "Fantasilöst, och väldigt smaklöst" "golddiggerbrudar", eller "skitprogram" var några av kommentarerna från GT:s läsare.
- Jag är väldigt glad och stolt över programmet. Såg det först nu på internet. Jag är ärlig och bjuder på min egen person. Sen får folk tycka och tänka vad de vill, säger Agnes-Nicole.
Redan klockan fyra på morgonen - på grund av tidsskillnaden - kom de första mejlen efter programmet.
- De flesta är mycket positiva och vill gratulera mig.

Blev kvar

Agnes-Nicole kom till USA för 23 år sedan för att tillfälligt jobba som modell. Men efter några turer hem till Sverige blev hon kvar på andra sidan Atlanten.
Hon har varit gift fyra gånger, har två söner och redan i första programmet vänder hon sig till en dejting-firma som erbjuder välbärgade män.
- Det där gick inte så bra. Jag är inte så bra på dejting, förklarar hon.
Till vardags är hon skådespelare och affärskvinna. Hon har flera filmprojekt på gång - i kommande actionfilmen "Precious metal" har hon huvudrollen.
Hemma i Sverige finns en syster i Kungsbacka och mamma hemma i Borås.
- Jag åker hem till Sverige om några veckor. Jag älskar Sverige och skulle egentligen inte ha något emot att träffa en svensk man och flytta hem igen.

Stor kulturskillnad

Foto: TV3Men hittills har de bägge sönerna, 16 och 20 år, hållit henne hemma i Kalifornien.
- Det är också en stor kulturskillnad. Som att vi har pistoler hemma, som jag självklart har inlåsta. För mig är det viktigt att lära mig skjuta bra, som ni ser i programmet, för att skydda mig och mina barn, förklarar hon.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: