Tove Styrke ställde med kort varsel in sitt framträdande i "Nyhetsmorgon". Foto: Olle Sporrong
Tove Styrke ställde med kort varsel in sitt framträdande i "Nyhetsmorgon".  Foto: Olle Sporrong

Tove Styrke hastigt sjuk

Publicerad
Uppdaterad
Tove Styrke ställde i går morse med kort varsel in sin medverkan i TV4:s Nyhetsmorgon.
Sångerskan ska ha varit tvungen att uppsöka sjukhus.
-Hon mår bra, säger hennes syster Malin Styrke.

Forna "Idol"-stjärnan och hyllade debutanten Tove Styrke skulle i går morse uppträda i "Nyhetsmorgon" i TV4. Men hon tvingades ställa in.
- Det ställdes in på grund av sjukdom, säger Mia Lindqvist på Nyhetsmorgon.
Styrke skulle ha varit med under hela programmet och även gjort två framträdanden.

Gav ingen förklaring

Men med kort varsel, samma morgon, fick TV4 beskedet att sångerskan var tvungen att ställa in.
- Vi fick beskedet samma morgon, men skivbolaget ville verkligen inte ge någon förklaring, säger Kattis Ahl-ström, programledare.
TV4 blev utan artist och fick i stället hastigt plocka in folk för en hockeydebatt.

Hastigt sjuk

Anledningen till att uppträdandet ställdes in ska vara att Tove Styrke blev hastigt sjuk och fick uppsöka sjukhus.
- Det är personligt, men hon mår bra, säger hennes storasyster Malin Styrke.
Är det något allvarligt?
- Nej.
Har hon opererats?
- Jag kan inte svara på det tyvärr.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida