Expressen Nöje på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

Expressen Nöje på Twitter

Häng med - @ExpressenNoje

Storlek på text:
Skriv ut text

Tom ska äta Katies moderkaka

Annons:
Tidigare artiklar
LONDON. Tom Cruise ska äta fästmön Katie Holmes moderkaka.
- Det är väldigt nyttigt, säger filmstjärnan.
Tom Cruise och Katie Holmes. Tom Cruise, 43, har redan övertalat Katie Holmes att föda deras barn i tysthet, allt enligt scientologisektens instruktioner. Nu avslöjar "Mission Impossible"-stjärnan att han ska äta Katie Holmes moderkaka och navelsträng. - Jag ska äta moderkakan, säger Cruise i Daily Mirror.

"Väldigt nyttigt"

- Jag tänkte att det skulle vara bra. Det är väldigt nyttigt. Jag ska äta navelsträngen och moderkakan på stället. Uttalandet kommer efter flera uppmärksammade uttalanden den senaste tiden.

Spektakulärt sex

Cruise har bland annat uppgett att han kan bota narkotikamissbruk. Skådespelaren påstod också att han visste att fästmön väntade barn långt före hon berättade om graviditeten. Cruise, som tidigare var mån om sitt privatliv, har även berättat om sitt "spektakulära" sexliv med 16 år yngre Katie Holmes.
Annons:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
Annons:
TV-KRÖNIKAN
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
ISABEL ADRIANS BLOGG
TV-BLOGGEN
Annons:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
MODEBLOGGEN
Annons:
WEBBTEST
NÖJE
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
Senaste nytt
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader