Expressen.se lottar ut biljetter till Takidas exklusiva spelning unplugged-spelning. Foto: Lennart Rehnman
Expressen.se lottar ut biljetter till Takidas exklusiva spelning unplugged-spelning. Foto: Lennart Rehnman

Tävling: Vinn biljetter till Takidas spelning

Publicerad

Tävla med Expressen.se och vinn biljetter till deras exklusiva spelning på Mix Megapol i Stockholm.

Lyssna på Takida Haven stay
Lyssna på Takida Halo

Torsdagen den 22 nov kommer några av killarna i gruppen Takida att göra en unplugged-spelning hos radiostationen Mix Megapol, för bara speciellt inbjudna personer. Du och en vän kan nu få möjligheten att få gå på spelningen. Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan samt motivera varför just du ska få gå och kolla och lyssna på TAKIDA.

Priset består av två biljetter till Takidas exklusiva unplugged-spelning hos radiostationen Mix Megapol i Stockholm torsdagen den 22 november.

 

EN TREVLIG BONUS: I samband med spelningen får ni även det nya samlingsalbumet ""A Lesson Learned – The Best of" som släpps den 28 nov samt träffa medlemmarna. Hur kul som helst!

 

FRÅGA: Vad heter Takidas sångare?

 

MOTIVERA: Varför ska just du få gå och kolla på spelningen?

Maila in ditt svar på frågan samt motiveringen till vinn@expressen.se

Glöm inte att bifoga fullständigt namn, adress och telefonnummer.

 

Vinnaren publiceras på Expressen.se tisdagen den 20 november och kontaktas samma dag.

Lycka till!

 

Anställda av Expressen, GT, Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida