ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Systrarna Graaf gör comeback

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Magdalena Graaf och systern Hannah gör come-
back som lättklädda modeller.
I premiärnumret av herrmagasinet FHM poserat de på åtta vågade sidor.
Det var verkligen jättekul att få jobba med syrran igen, säger Hannah.
I slutet av 1990-talet väckte Magdalena och lillasyster Hannah Graafs lättklädda bilder stor uppståndelse i Sverige. Popkarriär följde och syskonen sålde guld. Nu gör systrarna åter comeback som modeller framför kameran.

"Togs i Los Angeles"

När det internationella herrmagasinet FHM lanseras i Sverige pryder de omslaget och poserar på åtta sidor inne i tidningen: – Bilderna togs i Los Angeles och blev verkligen jättebra. Jag och Magdalena fick chansen att umgås själva ett tag och jobba samtidigt. Det var suveränt kul, säger Hannah Graaf. – När chansen kom tog vi den, det passade bra in för oss tidsmässigt.

Kan bli fler bilder

Samtidigt vill Hannah Graaf inte kalla FHM-fotograferingen för utvik: – Jag tycker inte om det ordet. Bilderna är vackra, inte snuskiga på något sätt. Även om det är mycket hud. Hannah utesluter inte att hon och Magdalena kommer att jobba ihop igen inom en snar framtid: –Vi har lite grejer på gång. Absolut. Vad det blir får vi se, men ingen skiva i alla fall. Numera sjunger jag bara i duschen, säger Hannah Graaf.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: