ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Skäringer i Herngrens nya tv-serie

ANNONS:
Tidigare artiklar
Nästa år får nya humorserien "Solsidan" premiär i TV4. För ide, manus och regi står Felix Herngren - som även har en av huvudrollerna:
- Mycket är hämtat från mitt och mina kompisars liv, säger han.
"Lite som en fortsättning av filmerna 'Vuxna människor' och "Varannan vecka". Fast på tv".
Så beskriver Felix Herngren, 42, sitt senaste humorprojekt. I komediserien "Solsidan" lever överklassen granne med nyinflyttade medelklassfamiljer. Och många dråpliga situationer uppstår. I serien spelar Felix en konflikträdd tandläkare, gift med "Anna", i serien spelad av Mia Skäringer:
- Hon är en bohemisk skådespelerska, som det flyger en hel del grodor ur munnen på. Det blir rätt kul ibland, säger Felix.

"Vi har så sjukt kul"

Själv älskar Mia Skäringer att just nu få jobba mot just Felix Herngren under inspelningarna.
- Vi har så sjukt kul hela tiden, så vi ofta får kämpa för att hålla oss för skratt.
Seriens två andra huvudpersoner spelas av Johan Rheborg, som spelar en pryltokig miljonär, och Josephine Bornebusch, som spelar hans hemmafru. Även Henrik Dorsin har en mindre roll. Den som gnällig, snål granne som gärna lånar saker - men aldrig lämnar tillbaka dem.
"Solsidan" sänds nästa år i 10 avsnitt i TV 4.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: