Nina Wahlin grundlurades på "Farmen". Foto: TV4
Nina Wahlin grundlurades på "Farmen". Foto: TV4
Camilla Lööke, 26, och Fredrik Rosenkvist, 25, manipulerade Nina att tro att en av kalvarna var understimulerade. Foto: TV4
Camilla Lööke, 26, och Fredrik Rosenkvist, 25, manipulerade Nina att tro att en av kalvarna var understimulerade. Foto: TV4
Nina tog tag i saken och försökte bota dennes så kallade understimulans. Foto: TV4
Nina tog tag i saken och försökte bota dennes så kallade understimulans. Foto: TV4

Så grundlurades Nina av Farmen-deltagarna

Publicerad

Nina Wahlin kan känna sig grundlurad av sina tävlingsmotståndare.

Här är den lömska planen som fick "Farmen"-deltagaren på fall.

– Det var ju fruktansvärt svårt att inte skratta då, fan vad vi är grymma, säger Camilla Lööke i programmet.  

Camilla Lööke, 26, och Fredrik Rosenkvist, 25, har blivit uttråkade av TV4:s "Farmen". I kvällens avsnitt tog de ut rastlösheten på Nina Wahlin, 46, som manipulerades till att tro att en av gårdens kalvar var understimulerad och därför behövde rastas med hjälp av promenader ledda av henne.

För att lura Nina Wahlin släppte Camilla Lööke och Fredrik Rosenkvist gång på gång ut kalven ur hagen. Dessutom planterade de en tanke hos motståndaren:

– Det verkar som att den är typ understimulerad eller någonting eftersom den knatar ut hela tiden. Man ser ju att den är full i fan, sa Camilla Lööke till sin motståndare.

– Camilla har en ganska avancerad och genomtänkt plan. Hon har börjat så ett frö med: "Åh, kalven rymmer, kalven är lite understimulerad", och Nina har ju hållit med och till och med tillfört själv om hur uttråkad kalven ser ut och att den vill leka med korna. Jag tror det kan gå ganska bra, Nina nappar på det här, sa Fredrik Rosenkvist.

 

 

LÄS MER: Så gick det sedan för "Farmen"-profilerna

 

 

Fulspelet i TV4:s "Farmen"

Målet med planen var helt enkelt att få Nina att se löjlig ut.

– Att se Nina tro på att det verkligen är understimulans. Att hon tar grimman, hämtar kalven och drar ut den och bara börjar gå efter vägen, alltså, då kommer jag känna mig som en vinnare av tävlingen, skrattar Camilla Lööke.

Till slut föll Nina Wahlin för tricket och föreslog en lösning, hon gick rätt in i fällan.

– Imorgon tänkte jag så där att kanske innan lunch, att man går en promenad med honom. Man tar grimman, grimskaftet: "Let's go for a walk".

 

 

LÄS MER: Heta paret i Farmen: "Vi är kanonkära"

 

 

Till Camilla och Fredriks stora förtjusning försökte Nina tämja kalven. I nästa avsnitt kommer hon börja ta ut den på långa promenader för att bota understimulansen.

– Det var ju fruktansvärt svårt att inte skratta då, fan vad vi är grymma, sa Camilla Lööke.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida