ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
När Regina Lund och Themba Tainton spelade in sexscenerna i "Kärlekens språk" skickades alla utom fotografen ut ur rummet.
När Regina Lund och Themba Tainton spelade in sexscenerna i "Kärlekens språk" skickades alla utom fotografen ut ur rummet.

Regina Lund visar sina bilder ur sexfilmen

ANNONS:
Tidigare artiklar
Läs mer
Redan långt före inspelningen skapade den rubriker för sina explicita sexscener.
På måndag har "Kärlekens språk" premiär, och huvudrollsinnehavaren Regina Lund är trött på att behöva försvara filmen.
- Det är fan så mycket bättre med kärlek än med detta ständiga våld, säger hon.

BILD-SPECIAL: Se fler bilder ur "Kärlekens språk".

När Regina Lund och Themba Tainton spelade in sina sexscener i "Kärlekens språk" skickades alla utom fotografen ut ur rummet. " Och sen körde vi bara på. Regissören hade stort förtroende för oss i det läget." Sexscenerna i nya "Kärlekens språk" är mycket heta. Det visas explicita samlagsscener både med heterosexuella och homosexuella par, och inte minst mellan huvudrollsinnehavaren Regina Lund (Stella Måne) och hennes pojkvän i filmen, Themba Tainton (Loyd). När de spelade in scenerna lämnade hela produktionsteamet rummet. - Det var bara vi och fotografen kvar. Och sen körde vi bara på. Det var skönt att regissören Anders Lennberg hade förtroende för oss i det läget, säger Regina Lund. Tror det är simulerat Det har spekulerats i att sexscenerna skulle vara äkta. Regissören Anders Lennberg: - Det ser väldigt autentiskt ut, men det är simulerat. Tror jag. Jag har inte vågat fråga. Och Regina Lund har hunnit tröttna på att behöva försvara rollen och filmen, som varit omdiskuterad sedan långt innan den ens spelades in. - Folk är så snabba att dra slutsatsen att bara för att det är sex så är det våldsporr. Det är fan så mycket bättre att visa kärlek än det ständiga våld som är så accepterat, säger hon. - Men Maj-Briht Bergström-Walan sa till mig att hon fick stå ut med folk som sa "usch, hur kan du vara med i något sånt" redan på 60-talet. Dålig förebild Regina Lund tycker att det är bra att rollen visar att Stella Måne trots sin lyckade karriär har ett miserabelt sexliv. - Stella Måne är en dålig förebild. Regina Lund är en bra förebild, säger hon, men menar samtidigt att det är jobbigt när folk tror att hon är sexupplysare. - Jag är skådespelare, och låtskrivare, och det här är en roll det tog mig åtta dagar att spela in. Det var ett år sedan hon spelade in filmen, och först i går såg hon det färdiga resultatet. - Det var faktiskt läskigare att se den än att spela in den. Det blev som, "oj!" Men man gör sitt bästa, och jag hoppas att den fyller en funktion och spräcker fördomar.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: