ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Motorpsycho - Child of the future

ANNONS:
FAKTA

Motorpsycho bildades 1989 i Trondheim. Genom åren har kvartetten släppt 13 fullängdare och ett otal EPs och singlar. “Child of the future” inväntar svensk distribution, men går att beställa via www.runegrammofon.com.

Visa merVisa mindre
ROCK. Bästa spår: "Whole lotta Diana"


Försäljningen av
vinylplattor ökar, hurra! Låt vara att vinyl står för försvinnande lite av skivindustrins kaka, men ändå. Det gäller att ta vara på ljuspunkterna.
Motorpsycho firar tjugo år genom att släppa en födelsedagspresent till fansen endast på vinyl. Mest för att det känns lite högtidligt, säger de själva. Nu är “Child of the future” anledning nog för dig att damma av pickupen. Norrmännen har spolat jazztendenserna och gör istället lättfyktig rock med hög densitet. Fler borde göra som Motorpsycho. På alla sätt.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: